Björnslaget 2010 del 2.

Vi kom, vi såg, vi segrade inte. Tyvärr.
Björnslaget började tidigt på lördagsmorgonen då vi hade laddat upp på bästa sätt med frukost hos Tjoffsan för att sen ta oss an Lerum ett lag från div 3. Vi trummade på och vann matchen med klara 8-0.

I match nr 2 skulle vi möta Pixbo 2 och vi hade ingen aning om vem vi skulle möta. Ett gäng rutinerade spelare eller ett gäng kalvar på grönbete som springer och springer. Det visade sig vara det sista och med några riktiga dängor och ett par studsmål så slutade matchen 6-0 till oss. En liten underlig sak med Pixbo va att de varken hade råd med annan färg på strumporna och inte med likadana tröjor till alla heller.
Inför match nr 3 var där en del tunga ben men vinst i sista matchen så skulle vi bli etta i gruppen och det betydde sovmorgon. Efter en hel del ändringar i laget med bla Stirret och Kakan som backar och Sofie som forward lyckades vi även vinna denna match med 6-0. Denna gången stod Marstrand för motståndet.
Nu var det äntligen dags för oss att få åka till hotellet och duscha. För ena bilen va det lite lättare att hitta till hotellet än för den andra som inte riktigt va vän med Göteborgs enkelriktade trafik. Vi passar här på att tack Hotell Allén för ett trivsamt boende som passade oss som bollen i krysset. Efter god mat och lite snacks så stängde alla sig in på sina rum för att kolla på tv och sova.
Morgonen därefter vaknade vi fräscha som nyponrosor och med mycket god och bra frukost i magen så skulle ju denna dagen bli lika bra som föregående dagen trodde vi. Men nej! Det annars så mycket trevliga och underbara Göteborg visade sig från sin mörkaste sida då någon gjort inbrott i en av våra bilar. Stulit täcken, glasögon, Amy Diamond-skivor och en Lena PH-autograf. Detta var inte skoj, inte okej Göteborg!
Kl 10.57 tre minuter innan vår match visade sig våra Skånevänner Höllviken vara ett jäkla kämpargäng när de vände 2-3 till 5-3 de sista 2 minuterna och gick vidare i turneringen. Nu ville vi också ut och kriga och slita för vår förening och landskap. Motståndet i dagens kvartsfinal stod våra seriekonkurrenter IBF Göteborg. Men det blev inte som vi tänkt. Lite lama och tafatta staplade vi runt på planen. Fick inte rätt på våra passningar och avsluten satt inte som de skulle. IBF lyckades spräcka vår nolla och gjorde två mål i första halvleken. Men vi ville inte se oss besegrade utan vi skulle ge järnet och krossa i andra halvleken men det ville sig inte och vi förlorade med 2-0.
Denna matchen går inte till historiens roligaste eller bästa varken från vår eller deras sida. Jag tror att det kommer bli annorlunda när vi möter dem i serien. Även om vi och IBF de senaste åren har fightas om seriesegern så har ändå IBF varit ett favoritlag att möta. Vi har både förlorat och vunnit och även om det har varit hårda matcher med lite tjuvnyp så har det alltid varit schyssta och roliga matcher.
Men idag va det varken schysst eller roligt. Man saknar IBFs "vanliga" kapten som alltid är lika duktig och stabil där bak. Deras center Albin som skjuter så hårt så man får blåmärke som sitter kvar i två veckor och deras duktiga och löpvilliga Åsa som stressar oss backar till vansinne. Det var tomt på planen utan er!
På det stora hela så har helgen varit kanon. Mycket skratt och värme och vårt lag är underbart! Så mycket kärlek!

Kommentarer
Postat av: Tjoffsan

KOM TILLBAKA! Jag saknar er redan!

2010-09-13 @ 14:30:26
URL: http://heingard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0