Göteborg 09

I lördags samlades vi på Statoil i Lund för att ta oss till Göteborg i två minibussar och två bilar. Nästan alla va i tid förutom malmötrion, men det är glömt för alla ligger på 0, förutom möjligtvis assisterade chefen C som ligger på minus.

Väl uppe va det dags att möta Pixbo elit. Matchen slutade som bekant 9-2 till Pixbo. Lite orättvisa siffror kanske, fast Pixbo är helt klart bättre. Vi hinner inte med i spelvändningar och deras snabba spel och vi gör en hel del enkla misstag. Men rent fysiskt står vi upp och orkar i 3 perioder, så djävulsbackarna har gett resultat! En riktigt bra genomkörare helt enkelt.

Eftermiddagen och kvällen spenderades på olika håll. Vi var 7 st som tog oss till Göteborgs stolthet Liseberg. Där vi förvandlades till småbarn! De resterande 15 i laget bestämde sig för att stötta vårt fotbollslandslag på ett hak i stan och det gav resultat och om någon har missat det så vann Sverige! VM-hoppet lever fortfarande!

Söndagen började med ljuvlig frukost och det va en hel del som hade ömma halsar från allt skrikande på ungrare, läskiga karuseller, eller vem vet vad så begav vi oss ännu en gång till Wallenstamshallen. Där vi ute på parkeringen i strålande solsken snackade lite målsättning och lite andra viktiga saker.

Kl 13.00 va det dags att ta itu med Pixbos div. 1. Vi spelar helt klart bättre men vi kan fortfarande sätta in en högre växel, men med lite halvtrötta ben sen gårdagen gör vi en klart godkänd insats. Men vi vinner matchen med 7-4 då deras sista två är i öppen kasse. Ett klart plus för matchen är att vi gör 3 mål i powerplay 6-4.

En rolig helg med två ordentliga genomkörare som va riktigt bra inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg.

(Bilder från helgen kommer förhoppningsvis under kvällen men just nu är vår webmaster/bildansvarig försvunnen.)

Kommentarer
Postat av: Anonym

lissebergsgänget tummarna uppppp ! (YYYYY)

2009-09-07 @ 15:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0