Engelholm-SD

Matchen slutade 3-3. Referat kommer inom kort från vår match.

Andra matcher denna omgång:

IBF Göteborg- Husqvarna 10-0
Stanstad - KFUM Malmö 3-4
Olofström - Warberg 6-3
FBC Göteborg - Jönköping 5-3


Läktaren tycker till.
Stanstad - KFUM Malmö

Denna helgen var det inte bara vi som skulle spela mot ett skånelag utan Stanstad skulle ta emot det nybildade KFUM Malmö. Matchen var precis som ett derby ska va, rörigt, känslomässigt, smällar, snygga mål, grymma räddningar och spännande för publiken. Kanske inte världens bästa match rent innebandymässigt men det är sällan seriepremiärer.

Helt övertygad om att båda lagen kommer spela bättre längre fram i serien. Tyckte KFUM spelade smart som punktade Stanstads bästa spelare. Men vad KFUMs tränare tänker på när han riskererar hela segern med mindre än 2 minuter kvar på ett idiotiskt sätt kan man undra. Jag hoppas att de i Malmö har något straffsystem för sånt beteende för det är under all kritik.

Fyskaka blev riktigt imponerad av 2 spelare i KFUM idag och det va målvakten Karolina Lilja som gjorde en riktigt bra insats med många vassa räddningar. Kaptenen Sofie Larsson gjorde en grym match och var för dagen planens bästa spelare. Helt klart bäst i Stanstad va Sofie Sjöberg som också blev matchens lirare.

Fyskaka ser fram emot många fler roliga matcher under säsongens gång. Nu har det roliga börjat och man vet vad man ska göra nästan varje helg fram till mars.

Kommentarer
Postat av: 19

Ursäkta men jag har skickat ett ref redan.

2009-09-20 @ 23:03:31
URL: http://assisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0