Båstad

VI KOM, VI SPELADE, VI SEGRADE! (Nästan iallafall)

Då va det dags att sammanfatta en fantastisk helg i Båstad.

Med autopiloten på styrde alla sina bilar till Båstad, där man möttes av ett kanonväder. Gänget va nog lite nervösa inför första matchen och vissa va nog extra nervösa för inkilningen.



Inför matchen mot Helsingborg gick vi igenom reglerna för inkilningen som togs emot väldigt bra får jag säga. T-shirtar och partyhattar va nu ett måste under hela helgen. Mer på listan för att samla poäng fanns bla burkinsamling, sno Stanstadtröjor, bada nakna, skaffa autografer.

 

Matchen mot Helsingborg var inte den bästa vi har spelat. De kämpade och visst det gjorde vi med men inte som vi kan göra. De hade tur vi hade otur. De vann vi förlorade 1-2. Bara till att bryta ihop och komma igen!

På schemat stod samkväm med laget och Narling. Lite kluriga lekar där alla behövde samarbeta och gnugga geniknölarna för de som har några=) Mitt i lekarna tog vi lite paus och kunde kolla på våra konkurrenter medans de duktiga tränarna fixade käk åt oss. Grillade hamburgare, korv och massa pommes satt inte helt fel i kistan sådär på kvällskvisten.

Det va dags att avgöra lekarna med blåsrör, inför detta låg lagen lika och jag kan säga att Team Vildsvin krossade det andra laget! Tror att Sagel och Karin hade fusktränat!

Kvällen avrundades för vissa med Peppes Bodega där det minglades med Henrik Larsson och Christer Björkman.

Förutsättningarna inför lördagens första match mot div. 1 kombatanterna FBC Göteborg va solklara, vinst eller åka hem. I gassande sol slet och kämpade hela laget för varandra in i det sista och det gav resultat 2-1 till oss och vi va fortfarande med i leken.



Efter massa sol och bad och lite sömn så va det dags att ta an div. 3 laget Förslöv. Vi kunde inte helt ta oss vidare på egen hand, vinst va ett måste. Men antingen va Helsingborg tvungna att vinna över FBC, eller spela lika, eller så kunde FBC vinna med allt utom uddamålet efter 2-1. Men vi gick ut på banan och gjorde va vi skulle och vi gjorde det med bravur 9-0! Många olika målskyttar och mål i PP. Tack vare FBC som vann med 6-2 gick vi vidare och blev 2a i gruppen och skulle möta en div. 1 motståndaren Stanstad i söndagens kvartsfinal.



Kvällen avslutades med lite frågesport för de nya och de behöver verkligen lära känna oss gamla lite bättre, skrämmande dåligt resultat. Men i det stora hela har de nya skött sig bra, många burkar samlade, många Stanstadtröjor, lite nakenbad och många som ville se våra snygga nyförvärv på Peppes!

På söndagsmorgonen blev man väckt av lukten av nybakade bullar och fågelkvitter, nästan iallafall. Alla va nog lite nervösa inför dagens match men väldigt taggade. Redan från första stunden ägde vi matchen. Cragnell hade fått klara direktiv vad hon skulle göra och ingen kan göra det bättre än Crag med tanke på att det blev noll mål från en viss klubba! Med en jäkla laganda och kämparglöd vann vi mot Stanstad med 3-1.



För första gången på ett par år var vi i semifinal, denna gången mot elitserielaget Pixbo, där två ex SD spelar Tellan och Änglahunden. Taktiken va solklar och det va bara att köra på. Med tanke på att vi hade spelat upp oss under turneringen va detta absolut ingen omöjlig uppgift att slå Pixbo. Ledningen tog vi men tyvärr kunde vi inte hålla emot. Med 7 minuter kvar av matchen kom regnet och ställningen va 2-1 till Pixbo. Matchen flyttades inomhus så det va bara att ta sitt pick och pack och traska i regnet. Trots press och chanser från oss kunde Pixbo hålla undan och slutresultatet blev 4-2.



Trots lite tråkigt slut har det varit en awesome helg. Tack alla som gjort min helg magisk! Erika L, Tjoffsan, Täby, Lidl, Crag, Tussen, Engan, Coop, Fribbe, Karin, Piff, Puff, Assmundsson, Netto, Rosen, Sagel, Ida, Johan M, Johan N, Christian, Jakob, Tjingis, Eva och Stirret.

#21



Kommentarer
Postat av: Dr Munk

Pepes Bodega heter det och inte Peppes med 2 p!

2009-08-13 @ 01:09:05
Postat av: #21

Oj ber så hemskt mycket om ursäkt och jag har gjort ägarna till Pepes Bodega ledsna. Det ska inte upprepas!

2009-08-13 @ 01:21:29
Postat av: Sture

Kan bara instämma, tack alla för en fantastiskt rolig helg!!

2009-08-13 @ 14:26:08
Postat av: Sture

Kan bara instämma, tack alla för en fantastiskt rolig helg i Båstad!!

2009-08-13 @ 14:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0